Raavildt.dk kører Subaru

Efter i mange år at have kørt Toyota Hilux, både gamle modeller og de helt nye 3,0 modeller med automatgear samt Landrover Defender, skulle Raavildt.dk have en ny bil at komme rundt i Danmark med. Ligesom de fleste andre ejere af 4x4/AWD er det sjældent at jeg kommer ud i situationer hvor der er tale om decideret terrænkørsel, eller noget som minder om de ekstreme forhold som bilerne i et Dakar-Rally skal igennem.
Til Raavildt.dk's behov, som er kørsel overalt i terrænnet hvor vi kører på enge, marker og i skoven, hvor vi fotograferer råvildtet, faldt valget på en ny Subaru XV med symmetrisk 4-hjulstræk (AWD).
Subaru XV er ikke markant bedre til terrænkørsel end hverken Toyota Hilux eller Landrover Defender, men med køreegenskaber på landevejen som en personbil med alt i udstyr, overgår Subaru med flere længder både Hiluxen og i særdeleshed Defenderen. Sammenholdt med Subaru's vibreringsfri boxermoter med det lave tyngdepunkt, og et træk i et større omdrejningsfelt end andre motorer, lever Raavildt.dk's nye Subaru XV helt op til forventningerne.   

subauriskov1

Læs mere om Subaru  HER

subaru i skov 2

Læs mere om Subaru  HER

subaru i skov 1

Udskriv