Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Politiet kan forsinke din jagtrejse

eu vaabenpas copySkal du på bukkejagt i udlandet, og evt. have ansøgt om, eller forny en våbentilladelse, våbenpas eller andet hos politiet, skal du være ude i meget god tid.

Sagsbehandlingen hos politiet er resultatet af en centralisering, som desværre giver utrolig lang ventetid, og man fristes ligefrem til at kalde det bureaukrati af væste skuffe.
Før i tiden tog en behandling af en fornyelse af en våbentilldelse nogle få dage, og mange gange blev det faktisk udført med det samme, når man gik på våbenkontoret og afleverede sin ansøgning.
Pernille Brinch som er leder af det sjællandske center, oplyser at man dagligt knokler for at forkorte den lange sagsbehandlingen.
Der er ingen erstatning at hente, hvis du ikke når at få orden i papirerne inden jagtrejsen begynder. Det er dig som jæger som skal sørge for at alt papirarbejdet med våbentilladelser m.m. er ordnet til tiden, uagtet at sagsbehandlingen hos politiet er meget lang. 
Kontakt derfor politiet i god tid, hvis du skal have ordnet noget papirarbejde hos politiet før din jagtrejse kan begynde.

Udskriv Email