Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Findes der en "Trofæ-opmåler-mafia" i Danmark..?

medaljernes bagsideGlenn Mosbæk Hegaard, bedre kendt som manden bag Bukkeopsats.dk, har på eget initiativ publiceret et 16 siders hæfte, hvor han ikke lægger skjul på sin personlige mening om andre trofæopmålere i Danmark.
Glenn Hegaard kalder værket "Medaljernes Bagside", og på forsiden skriver han "Den rystende sandhed om den danske trofæopmålermafia", hvilket mange nok vil mene er lidt af en påstand.

Udover flere navngivne trofæopmålere, medlemmer af NSK og forræderi i egne rækker m.m., nævnes Raavildt.dk også. Ikke i positive vendinger hvilket er forståeligt nok, da vi udover at rose ideen med Bukkeopsats.dk, også har stillet meget kritiske spørgsmål - hvilket aldrig er populært. 
Om der findes en dansk trofæopmålermafia, som Glenn Hegaard med al tydelighed forsøger at tegne et billede af, er svært for alle at vurdere, da "Medaljernes Bagside" er forfattet af Glenn Hegaard alene, og publiceret uden at de "anklagede" har haft muligheden for at kommentere på det, Glenn Hegaard's skriver om dem. 
Raavildt.dk har derfor efterfølgende forsøgt at få en kommentar fra nogle af de "anklagede" trofæopmålere, hvor beskeden har været - ingen kommentar.
Du kan læse hvad Glenn Hegaard har skrevet HER, men du skal huske på at en sag altid har to sider, og det du læser alene er Glenn Hegaards fortolkning af sagen.

Udskriv Email