Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Vær forberedt - når uheldet er ude

Skærmbillede 2016 04 16 kl. 06.46.48
De fleste riffeljægere kender til jagtsituationen, skudhullet i den forendte bukken sidder lidt for højt eller til en af siderne, i forhold til hvor man havde placeret midten af trådkorset, umiddelbart før man slap kuglen. De fleste gange ender det heldigvis godt, men nogle gange går det galt og man oplever at man uden forvarsel står med en anskydning.
Raavildt.dk har her i april 2016 skrevet en artikel i Mit Jagtblad "Vær forberedt - når uheldet er ude".

På baggrund af 40 års jagtlig erfaring og mere end 15 års erfaring som reg. schweisshundefører, har jeg skrevet en artikel hvor du kan læse om Skudtegn, Anskudsstedet, Råvildtets adfærd når det er anskudt, Sårfeber, den "Bedste" riffelkaliber, og hvad man kan/skal gøre - når uheldet er ude.

Du kan læse artiklen i Mit Jagtblad april 2016 på nedenstående link:
http://online-magasinet.mitjagtblad.dk/dk/magazine/10809/802666/guide_handter_anskudt_ravildt.html 

Udskriv Email