Søg og du skal finde

NYHEDER

På Raavildt.dk kan du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt i Danmark, ligesom vi selvfølgelig også holder øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alt hvad der er skrevet om schweisstræning, praktiske eftersøgninger, anskudssteder m.m., er i privat regi og har intet med Naturstyrelsen eller Schweissregistret at gøre.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Godt "gevirår" i år

gode bukkeOvenstående billede er blot nogle tilfældige bukkebilleder som i år er lagt op på fb.

Bukkejagten er i fuld gang, og der er allerede nedlagt mange bukke, hvoraf en del af dem ser særdeles "gode" ud.
Efter hvad jeg ser og hører, og hvad der bliver lagt på fb af billeder, er der noget som tyder på at vi i år har det man kalder et godt "gevirår". Selvom vi alle kalder det gode/dårlige "gevirår", er den rigtge betegnelse for råvildtet faktisk  "opsatsår".
Det er muligt at de "gode" bukke som nedlægges flere steder i Danmark i år, er en kombination af et "godt gevirår" og gemmebukke fra tidligere år. Om der blandt de "gode" bukke er mange gemmebukke fra sidste år, kan kun den enkelte bukkejæger kan svare på.
Læs om gode/dårlige gevirår HER

Fortsat knæk & Bræk

Udskriv E-mail