Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Ny bog om spor- og schweissarbejdet


SPORHUNDEN - Fra hvalp til schweisshund.
I denne bog forsøger jeg at videregive de trænningsmæssige erfaringer, jeg gennem snart 20 år som reg. schweisshundefører har samlet sammen. 
En schweisshund bliver aldrig færdiguddannet, men kun bedre og bedre, og jo før spor- og schweisstræningen starter op - desto bedre.

Hvis hunden har de rette anlæg, og du som hundefører formår at udnytte disse, er hunden efter 12-14 måneders målrettet og intensiv træning kommet så langt i sin uddannelse, at den er klar til at bestå Schweiss-registrets kvalifikationstest eller egnethedsprøve. 
Bogen tager udgangspunkt i udvælgelse af race, hvalp og individ, og træningen starter lige så snart hvalpen kommer til hjemmet i 8-ugers alderen.
Om du træner spor for sjov, dyrker sporarbejde på konkurrenceplan, eller arbejder målrettet på at uddanne en schweisshund, er jeg sikker på at der vil være tips i denne bog, som du kan bruge i din spor- eller schweisstræning.
Bogen er trykt i begrænset oplag, og sælges efter først-til-mølle-princippet. Bogen koster DKK 418,- (inkl. fragten på DKK 70,-) og kan bestilles HER (HUSK at skrive din adresse).

Læs Netnatur og Lars Malvers gode  anmeldelse af bogen HER

Udskriv Email