Billeder fra vildtkameraer

Se billederne nedenfor, taget med DLC Covers Vildtkameraer. DLC Covers Vildtkameraer har gennem flere år været førende på markedet, og regnes i dag for de absolut bedste og driftssikre vildt- og overvågningskameraer på markedet.

Køb derfor dine nye vildtkameraer eller overvågningskameraer hos Raavildt.dk, du vi kun forhandler DLC Covers vildtkameraer.

Brug Raavildt.dk som din sparringspartner i dit køb af vildtkameraer. Vi har mere end 10 års erfaring i brugen af vildtkameraer til overvågning af råvildtet på reviret. 

De vildtkameraer Raavildt.dk sælger, har uden tvivl verdens bedste support, og så er den helt gratis.Could not load widget with the id 2.

Vildtkameraer kan bruges til andet end til overvågning af råvildtet på dit jagtterræn. Vi forhandler bla. vildtkameraer som sender direkte trådløse billeder i god opløsning til din mobil eller email, eller til begge. Selvom billederne sendes trådløst via MMS eller det nyeste, nemlig GPRS, gemmes billederne på et SD-kort i super god opløsning, hvilket giver meget tydelige og skarpe billeder. 
DLC Covert vildtkameraer, som både kan tage billeder og video i mørke med ir, kan også bruges til overvågning af din virksomhed, lager, sommerhus, villa, garage eller andre steder hvor du vil have et bestemt område overvåget. 
Ved denne form for overvågning, kan du også bruge Raavildt.dk som din sparringspartner, da ejeren af Raavildt.dk har været beskæftiget i vagt- og sikkerhedsbranchen i 25 år.

Send en mail  >>>HER eller ring på 31 21 15 21 og hør mere.

Læs mere om vildtkameraerne her >>>

Udskriv