Søg og du skal finde

Lad Raavildt.dk forvalte din råvildtbestand

Nu har du muligheden for at lade Raavildt.dk v/ Kim Lindgren, stå for forvaltningen af råvildtet på din ejendom, eller det revir du har jagtretten på.
Sagt på en anden måde, lad Raavildt.dk stå for pasningen af råvildtet på din ejendom, uden det på nogen måde indskrænker dine jagtmuligheder.
Udover konsulentbistand i forbindelse med råvildtforvaltning og reviropbygning, udføres efter aftale praktiske opgaver som observering, registrering, fotografering, evt. fodring m.m.
Jeg har tid og mulighed for at lave 1 (én) råvildt-forvaltnings-aftaler mere.
Kontakt mig hvis det har din interesse, eller du blot vil høre lidt mere om hvad en evt. aftale kan indeholde. 
Alle henvendelser behandles selvfølgelig fortroligt.
foerste guldbukEfter er par års målrettet råvildtforvaltning, kunne jeg levere ovenstående buk på 152 CIC point til ejeren af reviret

Mine referencer
Efter en årtiers fejlslagen råvildtforvaltning, er den danske råvildtbestand flere steder betydelig dårligere end den nogensinde har været. 
At genoprettet en dårlig råvildbestand kræver meget viden om råvildtet, hvorfor det ikke er nok at kunne se forskel på handyr, hundyr, smaldyr og lam, samt kende deres jagttider.
Denne viden er jeg i besiddelse af, efter snart 20 års professionelt og praktisk arbejde med råvildtet, samt et helt jægerlivs interesse i råviltet.
Jeg kan hjælpe dig, uanset om du blot vil have genoprettet en sund råvildtbestand, eller om du vil gå skridtet videre og ønsker medaljebukke på reviret.
fodring i foderApropos medaljebukke, har jeg som skytte på et Sydsjællandsk gods, forbedret en råvildtbestand, hvor der ikke tidligere var skudt en buk over 100 CIC point. I kraft af min forvaltning af råvildtet, ændrede bestanden sig markant, til en bestand bestående af sunde dyr og mange nedaljebukke. På det ca. 400 hektar store revir, blev der nogle år efter min tiltrædelse skudt flere bronze- sølv- og guldbukke. Deriblandt  nr. 1 på JÆGERS Top-10 liste, på hele 152 CIC point.
Da jeg stoppede som skytte på dette revir, stod der ca. 20 medaljebukke på reviret.
Andre har sidenhen forsøgt at køre mit "medaljebuk-projekt" videre uden held, da der mig bekendt ikke er skudt en eneste medaljebuk på reviret efter jeg stoppede. I dag er bestanden på dette revir, som det var før jeg blev ansat.

sunde hundyr er noegleordetSunde hundyr er nøgleordet i enhver råvildtforvaltning

Efter jeg havde lavet de første medaljebukke, drøftede jeg for mange år siden råvildtforvaltning, og det at lave medaljebukke med afdøde Peter Zobel. Jeg må åbentbart have givet udtryk for en mindre frustation over ikke bare jægernes, men også nogle professionelle jægeres manglende viden om råvildt og råvildtforvaltningen, da Peter Zobel kiggede på mig og sagde "Kim, det kan jeg godt fortælle dig" og fortsatte "Det er fordi, alle har en mening om råvildtet, men det er de færreste der ved noget om det". Et udsagn som desværre er sandt, og som råvildtet mange steder lider under.

Som skrevet i starten behandles alle henvendelser fortroligt, og hvis vi indgår en aftale fungerer jeg som konsulent og refererer direkte til dig, eller en anden af dig udvalgt person.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt mig endelig til en uforpligtende samtale.

Kim Lindgren
31 21 15 21
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

go buk i bastDet er altid spændende at se de store bukke i bast

færdigfejet copyOg de bliver ikke mindre spændende at se på, når de er færdigfejet (samme buk som i bast)

et aar mereDenne buk gav jeg et år mere, og han blev en endnu større guldbuk, ligesom hans gener også blev spredt

buk i majsAt have medaljebukke stående på reviret, vil altid øge en evt. salgsværdi af ejendommen

skydepligtHvis man har medaljebukke på reviret, skal man huske på at man ikke har "skydepligt" når man ser dem   

Kim Lindgren
31 21 15 21
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.                                                                

Udskriv Email