Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Ny hjemmeside

Velkommen til Raavildt.dk's nye hjemmeside.

Raavildt.dk er stolte over at kunne præsentere et helt nyt layout af hjemmesiden.  
Den gamle hjemmeside var  efterhånden blevet så stor at den var svær at finde rundt på. Dette er der rodet bod på nu, da en unik søgefunktion i øverste højre hjørne sikrer at man altid kan finde tidligere artikler eller specifikke informationer om råvildtet. Prøv at gå op i højre hjørne af sitet og skriv eks. opsats. Herefter vil alle artikler Raavildt.dk har skrevet, hvor ordet opsats er skrevet, komme frem nedenfor. Med denne søgefunktion, kan brugere af Raavildt.dk's hjemmeside hurtigt kunne finde alle relevante oplysninger om råvildtet.

Vi har redigeret lidt i menuerne, så databasen omkring råvildtet er blevet endnu mere brugervenlig, men samtidig er databasen også udvidet så den med sine flere hundrede undersider, formentlig i dag er den mest informationsrige database i Europa, omhandlende råvildtet, råvildtjagten og råvildtforvaltningen. 

Alle kan stille spørgsmål om råvildet direkte på siden (også annonymt), og alle spørgsmål besvares hurtigst muligt. Andre brugere af hjemmesiden vil kunne se svarene fra Raavildt.dk og på den måde måske tilegne sig lidt viden.

Raavildt.dk er blevet forhandler af DLC Covert Skandinavien produkter. Specielt et stort udvalg af vildtkameraer til overvågning af råvildtet bliver formentlig et tilløbsstykke for alle de interesserede råvildtjægere som Raavildt.dk har som brugere. Derudover sælges jagtradioer samt på længere sigt en masse andre spændende rekvisiter beregnet til råvildtforvaltningen og råvildtjagten.

En god, nem og let overskuelig webshop er en betingelse for at vi kan sælge noget på denne side, hvorfor dette også er helt nyt hos Raavildt.dk. Læn dig tilbage og surf rundt på Raavildt.dk's nye hjemmeside og oplev alle de nye tiltag. 

 

Har du ønsker om nye tiltag på siden, evt. kommentarer, er du meget velkommen til at skrive dette til Raavildt.dk. 

Du kan  SKRIVE HER 

 

Udskriv Email