Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Konkurrencen for oktober 2011 er slut

buk_393_gramKonkurrencen i oktober måned er slut, og der er kommet rigtig mange bud på hvor meget den afbillede buks opsats vejede 3 uger efter afkogningen.

Der er kommet rigtig mange gæt på vægten, og det laveste gæt var 124 gram, mens det største gæt på vægten af opsatsen var på 572 gram.
Nogle havde desværre ikke læst spørgsmålet rigtigt, og derved givet et gæt på opnåede CIC point, ligesom nogle få  havde gættet på hele dyrets kropsvægt. 

Det rigtige svar er 393 gram, hvilket Claus Bo havde gættet på.

Raavildt.dk ønsker vinderen tillykke, og Claus Bo skal holde øje med posten de kommende dage, da der er et DLC Shooter vildtkamera på vej til vinderen. Gevinsten er sponceret af JAGTOASEN v/ Torben Jensen.

Novembers konkurrence er allerede startet op - se i højre spalte unde Konkurrence.

 

Udskriv Email