Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Konkurrencen for december 2011 er slut

Decembers konkurrence er slut, og der er kommet rigtig mange bud på hvor mange Cic point den afbillede buk i bast opnående ved en senere opmåling.

Der er kommet rigtig mange gæt på pointtallet, og det laveste gæt var 100 Cic point, mens det højeste gæt var på 176,7 Cic point.

At fastslå hvad en buk kan opnå i Cic point, ved en senere opmåling, vil altid blive et gæt. Ingen mennesker på denne jord besidder en viden, som alene udfra et billede, kan se eller vide hvad en bukkeopsats senere opnår i vægtfylde eller vægt.

De indsendte gæt viser helt tydeligt hvor svært det er at vurdere en buks opsat i bast. En buk med mange eller store perler, vil altid virke meget tykkere end en buk uden eller kun med små perler. Ekstra sprosser er også med til at få bukkens opsats til at virke større.

2,7%
Gættede på at bukken ikke kunne opmåles til en bronzemedalje.

2,7%
Gættede på at bukken kunne opmåles til en bronzemedalje (105-114,99 point).

18%
Gættede på at bukken kunne opmåles til en sølvmedalje (115-129,99 point).

52%
Gættede på at bukken kunne opmåles til en guldmedalje 130 - ?).

Det rigtige svar i decembers konkurrence er 109,1 Cic point, hvilket ingen havde gættet på. Rasmus Jensen kom tættest på resultatet, med et gæt på 109,4 Cic point.
Raavildt.dk ønsker vinderen tillykke, og Rasmus Jensen skal holde øje med posten de kommende dage, da bogen Råvildt og medaljebukke er på vej med posten.

Januars konkurrence starter snart op - følg med i højre spalte unde Konkurrence.

Udskriv Email