Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Kan du finde bukken..?

Hvis du ikke allerede er i gang, så er det på tide at du begynder at færdes på dit revir med kikkerten og evt. kameraet, hvis du vil have et overblik over hvilke dyr du har gående på dit revir. Typisk er det bukkene som man er interesseret i, her hvor vi nærmer os bukkejagten den 16. maj.
På markerne vi du se flest dyr ude i morgen- og aftentimerne, og selvom der er ikke så mange færdigfejet bukke at kigge på her i midten af marts, er det alligevel spændende at se hvad der findes af råvildt på reviret.
De fleste gammelråer går på nuværende tidspunkt sammen med sidste års lam, og er der en buk blandt dem, vil det i langt de fleste tilfælde være hendes eget bukkelam fra sidste år, som på nuværende tidspunkt betgnes som en et-årsbuk. 
Det kræver en masse tid at observere på bukkene i morgen- og aftentimerne, hvilket de færreste har tiden til. For dem som ikke har den fornødne tid til rådighed, findes der en anden måde at observere bukke på, som kan give de samme og i mange tilfælde endnu bedre informationer om hvilke bukke man har på reviret, og hvor de holder til. Med vildtkameraerne kan du endda komme helt ind i centrum af bukkens revir (når de senere har sat sig på et revir), og få taget nogle billeder af bukke, som du aldrig selv ville have en kinamands chance for at pürsche dig ind til, eller kunne se med kikkert fra bilen.
Metoden er brug af vildtkameraer og Raavildt.dk sælger vildtkameraer gennem Jagtoasen.com, i prisklassen fra kr. 1.595,- til kr. 12.995,-.
Du kan vælge mellem fabrikaterne Covert, Uway og Reconyx. Vi du have det simple og nemt betjente vildtkamera? Vil du optage videofilm af dyrene i HD kvalitet, eller er det et MMS kamera som sender billerne til din mobil og email? Ja mulighederne er mange, og vi har 13 forskellige modeller at vælge imellem, så mon ikke vi kan finde ét vildtkamera som opfylder præcis dit behov, og i en prisklasse som er attraktiv for dig. Du er altid velkommen til at ringe til Kim Lindgren på 31 21 15 21, hvis du blot vil høre lidt mere om vildtkameraer.

Gå på www.jagtoasen.com og se det store udvalg af kvalitets vildtkameraer.
På denne side kan du læse om ALT omkring vildtkameraer. Lovgivningen, hvor placeres vildtkameraet, hvordan opsætts det, hvordan programmeres MMS kameraet, hvad er: IR, MP, Triggertid/Delaytid, Timelaps, reaktionstid osv.
Ved køb af vildtkamera gennem Jagtoasen, sikres du det vi i al beskedenhed kalder "Verdens Bedste Support". Læs evt. mere om denne support her: Jagtoasen.com's Support 
Vi sidder klar ved telefonen og venter på dit opkald.

Udskriv Email