Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Svensk Jagtkort - Sådan får du det indløst

svensk bukkejagt 2017

Som alle ved starter den svenske bukkejagt den 16. august, og for at kunne deltage i denne spændende jagtform, er det en betingelse at du har indløst et svensk jagtkort. Hvis du har et dansk jagttegn samt EU våbenpas, er det utroligt nemt at indløse et svensk jagtkort. Alt kan endda klares på din computer - og tager nogle få minutter.
Vær opmærksom på at Naturvårdverket (svensk naturstyrelse) forlanger, at for at jage i Sverige, skal du lovligt kunne drive tilsvarende jagt i hjemlandet. Derfor skal der på dit danske jagttegn fremgå at du har tilladelse til at gå på riffeljagt.  
Prisen for et svensk jagtegn er i år (2018) SEK 300,00, og betalingen kan klares online med et gyldigt betalingskort.
Følge nedenstående fremgangsmåde:
Først skal du registres, og efter du har betalt direkte (via nedenstående link til Naturvårdsverket) får du det svenske Jagtkort/Jagttegn med det samme.
Du skal betale via nedenstående link:
NATURVÅRDSVERKET

Er man i besiddelse af et EU vånbenpas, kan man slippe for at skulle igennem tolden i Sverige, da man kan deklarere sine våben hjemmefra.
Gå ind på nedenstående link, og deklarer dine våben samt ammunition.
DEKLARER DINE VÅBEN HER

Husk at afmelde til Tullverket igen, når du er kommet tilbage til Danmark igen.
Tullverket sender dig pr. mail en påmindelse, med den dato du har angivet at returnere til Danmark.
Knæk & Bræk i det svenske

Udskriv Email