Jagtrådgivning

Jagtrådgivning er mange ting, og selvom man har et jagtrevir med gode vildtagre, beplantninger m.m., er det ikke ensbetydende med at man også har en sund stamme af råvildt stående på reviret.
Kun du ved om afskydningsprocenterne på de udsatte fasaner er tilfredsstillende, og selvom man skulle være tilfreds med de årlige afskydningsprocenter, har man måske ikke opprioriteret og implementere nogle af nøgleordene i fremtidens jagt - nemlig dyrevelfærd og jagtkvalitet..?
Der findes ikke to revirer som er ens, og hvis man tror at der i forbindelse med opbygning og etablering af et jagtrevir findes en facitliste, tager man grusom fejl.

Raavildt.dk tilbyder en jagtrådgivning som er baseret på det enkelte revir, hvor vi skeler til økonomi, muligheder og tidsresourcer. Vi kaster ikke om os med politiske korrekte ord som "bæredygtighed " og "biodiversitet", men går objektivt ind og analyserer det enkelte jagtrevir - udfra dine ønsker.
Al jagtrådgivning afsluttes med en skriftlig eller mundtlig rapport.

PRISER:
For at få os ud og kigge på reviret, har vi en fast pris på kr. 900,- excl. transportomkostninger. Denne pris er incl. 2-3 timers ophold på reviret.
Inden vi kommer ud til dig på reviret, har vi haft én eller flere telefonsamtaler med dig, så vi ved hvilken form for jagtrådgivning du har behov for, ligesom vi hjemmefra har kigget på kort m.m. over reviret.
Ønsker du at høre mere om jagtrådgivningen, kan du helt uforpligtende sende os en MAIL (klik på linket).

Udskriv