Søg og du skal finde

Om Raavildt.dk

Velkommen til hjemmesiden Raavildt.dk, der kun beskæftiger sig med emner omhandlende råvildtet. Siden blev oprettet i 2009 med det formål at lave én hjemmeside, hvor alle relevante informationer om råvildtet blev samlet ét sted. 

Da jeg hele tiden skriver nye ting om råvildtet på hjemmesiden, håber jeg at du i fremtiden vil bruge hjemmesiden som opslagsværk om råvildtet og specielt den i mange år forsømte råvildtforvaltning.
Tilmeld dig Raavildt.dk's Nyhedsmail, og du vil jævnligt blive opdateret om alt vedr. råvildt og råvildtforvaltning.
På startsiden kommer der jævnligt nyheder om råvildtet, fra både ind- og udland.

Du er velkommen til at lægge linket; www.raavildt.dk ind på din jagtforenings- eller din egen hjemmeside.

Store bukke / medaljebukke
Her kan du bla. få ”opskriften” på, hvordan du kan lave store bukke / medaljebukke
Når jeg skriver "opskriften" på at lave store bukke / medaljebukke, mener jeg den opskrift som jeg har haft stor succes med på Raadegaard Gods.
Der er ingen garanti for at den metode jeg har brugt, er brugbar alle steder. Men hvis man holder sig til de fleste af de 12 punkter som beskrives under menupunktet "Medaljebukke - hvordan", er man godt på vej.

Sund råvildtbestand
inden man kan begynde at lave store bukke på ens jagtterræn, er det en forudsætning at man først har forvaltet råvildtet på en korrekt måde, hvorfor råvildtforvaltningen fyder meget på Raavildt.dk's hjemmeside 

Andet på hjemmesiden
Derudover indeholder hjemmesiden en masse info om råvildtet, råvildtforvaltning, schweissarbejdet samt oplysninger om kurser, foredrag og konsulent tjenester - samt rigtig mange gode billeder af råvildtet og store bukke i herlige omgivelser. Der ud over en del kronvildtbilleder fra Tyskland samt andet.
Vær opmærksom på at alle billeder ikke nødvendigvis stammer fra Raadegaard, da jeg også fotografere andre steder.
Der er copyright på alle billeder, men de kan selvfølgelig købes efter nærmere aftale.

Spørgsmål om råvildt
Har du spørgsmål om råvildt, vil jeg besvare dine spørgsmål efter bedste evne.
Stiller du evt. spørgsmål som jeg ikke umiddelbart kan svare på, går jeg videre med dit spørgsmål til de personer som jeg lader mig inspirere af, i håb om at kunne vende tilbage til dig med et svar du kan bruge.
Denne service er gratis og du kan under Information stiller spørgsmål.

Alt relevant om råvildt
Interesserer du dig for råvildtet som jæger, eller beundrer du som jæger og andre dette dyr, så er du kommet på den rigtige hjemmeside.
Har du gode ideer til flere ting du mangler på siden - så skriv endelig til mig, og jeg skal forsøge at efterkomme dit ønske.

Daglige NYHEDER
På Startsiden bringes daglige nyheder om alt nyt indenfor jagt og specielt alt nyt omkring råvildtet i Danmark samt i resten af verdenen.
Hjemmesiden opdateres jævnligt.

{backbutton}

Udskriv E-mail