Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Mangler du en skytte/driftsleder til din jagtejendom

Hvis du på din ejendom ønsker:

  • At få opbygget en bestand af klovbærende vildt, ikke kun bestående af sunde dyr, men også en bestand som trofæmæssigt giver afkast i medaljeklassen - er jeg manden som kan levere den vare.
  • At få jagtvæsenet til at fungere som en driftsgren, hvor intet er overlagt til tilfældighederne, og hvor jagten drives etisk korrekt samtidig med at jagtkvaliteten prioriteres højt - er jeg manden som kan levere den vare. 
  • At videreudvikle reviret med nye tiltag som etablering af eksisterende remisser, læhegn og skovenge, og hvor skytten ikke kun betragter reviret som det ser ud i dag, men som tænker flere år frem i tiden - er jeg manden som kan levere den vare.
  • At have en skytte/driftsleder ansat som udover at have kontakt til eventuelle jagtkonsortier, også kan samarbejde med myndigheder, øvrige driftsgrene, naboer, publikum samr eksterne leverandører - er jeg manden som kan levere den vare.

Du kan nedenfor se den uopfordrede ansøgning, eller se den som pdf HER.

jobsoegning 1 1web

jobsoegning 1 2web

jobsoegning 1 3web


jobsoegning 1 4web

Udskriv Email