Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Bukkejagten står for døren

web.2014 05 22 9999 89 kopi 2Foråret står for døren, bukkene har allerede sat godt op, og man begynder at se flere dyr på markerne end tidligere.
De unge dyr pels ser ikke specielt godt ud her hvor foråret er på vej, og dyrene snart skifter fra vinter- til sommerpels.
Der er normalt de unge dyr, og specielt de dyr som snart forlader lammestadiet, som i disse dage har en pels som kan ligne noget "katten ikke ville slæbe med hjem".
Bukkene har allerede sat godt op, og mange jægere har allerede været ude på reviret og spejde efter potentielle nye afskudsbukke, eller måske bukke som snød dem sidste år.

Som bukkejæger kan du allerede nu komme i gang på reviret:

  • Opsæt dine vildtkameraer forskellige steder på reviret, for at få et bedre overblik over revirets bukke.
  • Brug RoundUp de steder hvor du har planlagt at etablere pürschstier.
  • Gennemgå dine stiger/tårne og udskift evt. rådne trin o.lign.

Har du ingen vildtkameraer SE HER

Mangler du udstyr til bukkejagten SE HER

Vil du lære mere om råvildtet, bør du gå op i øverste menulinie, og tryk eller markér menupunktet RÅVILDTET. Her vil du kunne læse ALT om råvildt, råvildtjagt og råvildtforvaltning.

KNÆK & BRÆK

Udskriv Email