Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Kæmpe opsatse i fremtiden

aprilsnar 1015Raavildt.dk har gennem de sidste par år, gennem et samarbejde med den schweiziske medicinfabrik Sandoz, udviklet et miniral- og vitaminpulver som med sikkerhed øger en buks årlige opsaats med op til 60%.

Da man i Schweiz har et mere afslappet forhold til genmanilupation end her i Danmark, er det efter flere års forskning lykkedes Dr. Arpad Pusztai at isolere præcis genet ncbi43 som får elefanter til at få den størrelse de har i dag.
Flere forsøg på mus har nu vist, at når blot man tilsætter vækstgenet ncbi43 i musens blodbaner, øges musens størrelse i løbet af 3 måneder til nær rottestørrelse. Da man ikke ønsker at råvildtet skal blive større af krop, har Dr. Arpad Pusztai løst kodningen af genet, så ncbi43 selv finder det vækstgenet gft12, som bestemmer hvor stor en opsats bliver i indeværende år. Dr. Arpad Pusztai har også løst kodningen hvordan man får ncbi43 ind i råvildtet (uden at injektere det), hvorfor råvildtet nu kan indtage det som føde, hvis det blandes sammen med andet ædelse.
Da det i Danmark ikke er tilladt at blande væksthormoner eller andre medikamenter i foder til dyr, er det umiddelbart ulovligt at give råvildtet. MEN før at det kan blive forbudt, kræver det at det opdages og registreres som et væksthormon - hvilket det endnu ikke er registreret som i Fødevarestyrelsen. Derfor er det endnu ikke ulovligt at give råvildtet "Bighorn" som produktet hedder - hvilket vi må forvente det bliver.
Man skal blot tilsætte ca. en kopfuld "BigHorn" pr. 50 liter kraftfoder, majs, havre eller hvad man nu fodrer med, og resultatet vil med garanti ikke udeblive.

5 kg. "Bighorn" mineral- og vitamintilskud, kan nu købes/bestilles hos Raavildt.dk. 
Pris pr. 5 kg. er kr. 698,- incl. moms.

Læs mere om Bighorn mineral- og vitaminpulver nedenfor >>>

 

Som du nok har regnet ud, er dette blot et forsøg på at lave en aprilsnar.

5e2fea37b51e2920c2fdbf313b68a1a2 image

Du og din familie ønskes en rigtig god påske.  

Udskriv Email