Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Test af produkter

stempel testHos Raavildt.dk kan man nu som producent, importør, forhandler eller alm. dansk jæger, få testet jagtprodukter som har relation til råvildtjagt, bukkejagt eller produkter som bruges i forbindelse med råvildtforvaltningen. 

Der findes i dag flere steder hvor man kan få testet produkter, men bag mange af disse tests, ligger der en skjult dagsorden. 

  • Man ser ofte et jagtblad som markedsfører en test af et produkt, hvor der tilfældigvis, i samme blad hvor testen offentliggøres, er "købt" en annonce i jagtbladet. Da samtlige jagtblade lever af deres annoncører, kan man ikke udelukke at et testresultat, kan være påvirket af hvor stort et beløb producenten, distributøren eller forhandleren af produktet, årligt betaler i annoncepenge til jagtbladet.

  • Raavildt.dk er vidende om en testside, hvor man for at teste et produkt forlangte at få et X-antal gratis styk af produktet til evigt eje, som en form for "betaling" for testen.  

Ovenstående to eksempler på at teste et produkt, sker ikke hos Raavildt.dk. Vi er ikke afhængig af annoncer, eller ønsker nogen form for betaling for udførte tests, da vores eneste mål med en test er at komme frem til et ærligt og brugbart testresultat. Et testresultat som de danske riffeljægere kan bruge til noget.
Sandheden er mange gange ilde hørt, så hvis en producent, importør, eller forhandler af et produkt, oversælger produktet og ligefrem lover køberne at produktet kan mere end det reelt kan, er Raavildt.dk ikke bange for at afsløre dette og offentliggøre testresultatet.
Hvis testresultatet viser sig at være i overensstemmelse hvad producent, importør, eller forhandler på skrift har lovet køberen, eller måske er langt bedre end forventet, er Raavildt.dk heller ikke bagne for at fremhæve produktet som et rigtig godt produkt. 
Der vil uden tvivl være produkter som producenter, importører, eller forhandlere ikke er interesseret i at få testet, da en dårlig omtale af deres produkt, kan påvirke salget fremadrettet, ligesom mange produkter ikke vil kunne testet af Raavildt.dk, grundet manglende elektronisk og teknisk udstyr.

Alle danske riffeljægere eller producenter, importører, eller forhandlere, har nu mulighed for at indstille et produkt til test hos Råvildt.dk, ligesom vi også selv kan finde på at udvælge produkter som vi tester.

asas2 copyFor at komme i gang med at teste et produkt, har Raavildt.dk valgt at teste produktet AttraTec no2 Anis Ultra.
Se mere om test af AttraTec no2 Anis Ultra HER

Udskriv Email