Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

"Tjekliste til bukkejagten"

Er du klar til bukkejagtens start på lørdag..?
Jagtriflen er indskudt og den årlige træning på skydebanen er formentlig vel overstået, men har du styr på alt det andet..?
Hvert år er der jægere som når de tidligt om morgenen den 16. maj, ankommer til jagtreviret, finder ud af at de har glemt magasinet til riflen, jagtkniven eller myggesprayen. Der er sågar nogle som glemmer jagtammunitionen eller bundstykket til jagtriflen..!

 

For at undgå at du skal stå i ovennævnte situiation, har Raavildt.dk lavet en "Tjekliste til Bukkejagten" som du kan se nedenfor. Du har selvfølgelig ikke brug for alt som er nævnt på listen, men mon ikke der står et par ting du ikke har tænkt over.

Print evt. "Tjekliste til Bukkejagten" ud og brug den som tjekliste, så det ikke er dig som har glemt noget lørdag morgen.

Knæk & Bræk

tjekliste til bukkejagten 

Udskriv Email