Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Snart dom i krybskyttesag

krybskytteDer falder snart dom i en meget omtalt krybskyttesag, hvor en dengang 36-årige dansker er sigtet af det svenske politi for omfattende krybskytteri. Danskeren skulle ifølge anklageskriftet adskillige gange være kørt til Sverige, hvor han har nedlagt en del vildt på ulovlig vis.

Da han blev anholdt natten mellem den 15. og 16. november 2013, havde han en nyskudt stor hvid dåhjort i bilen. Det svenske politi fandt derudover i bilen en Sauer 202 kaliber .223, flere stærke projektører, en del detaljerede kort over marker, godser og gårde i det sydlige Skåne, gps, ammunition, en jagtkniv og mobiltelefoner.
Derudover fandt det svenske politi en Brobizz til Øresundsbroen, som kunne dokumentere alle rejser over broen og tilbage til Danmark, hvilket ifølge oplysninger har haft stor betydning i politiets efterforskning.

Alle politiets undersøgelser er afsluttet, og selve sagen starter den 1 juni, og føres i Tingsrätten i Lund (Sverige), og forventes at løbe over 5 dage og afsluttes den 11. juni 2015.

Raavildt.dk følger sagen tæt, og holder dig informeret om afgørelsen. 

Læs om sagen i Svensk Jagt på dette link: Krybskytte i Sverige

Udskriv Email