Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Afslørende billeder mod den "Danske Krybskytte" i Sverige

Anklagerens fremlagte billedmateriale mod den "Danske krybskytte" i Lunds Tingsrätt, er yderst belastende for den sigtede. 
Anklageren vil gerne vide hvordan en råbuk fotograferet i Sverige af vildtforsker Anders Janemo, efterfølgende kunne dukke op på et billede på den sigtedes hjemmeside.

levende ch bukdoed ch bukDet samme er gældende for en kronhjort, som tidligere var blevet fotograferet levende i Sverige. Da den sigtede påstår at han har skudt hjorten i Jylland, ville den svenske anklager gerne vide hvordan den samme kronhjort, er kommet fra Skåne i Sverige via Jylland, til den sigtedes have, hvor den sigtede har taget et billede af hjorten..?
ch levende hjortch doed hjortUmiddelbart ser det ud som om at den "Danske krybskytte", i sin iver for at fremstå som den store jæger i Danmark, selv har leveret de fældende beviser til politiet, via fotomateriale og sms beskeder. Med den af politiet beslaglagte Brobizz til Øresundsbroen, kan politiet nemt kortlægge hvor mange gange den sigtede har været i Sverige, og hvornår han er vendt tilbage til Danmark igen.

Alle jægere venter med spænding på det bliver den 11. juni hvor retsagen afsluttes. Raavildt.dk taler formentlig på alle jægeres vegne i Danmark og Sverige, når vi håber at den sigtede får lovens strengeste straf, hvis han da kendes skyldig i krybskytteri.    

Raavildt.dk følger sagen til vejs ende.

Læs mere HER 

Udskriv Email