Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Den Danske "Krybskytte" risikerer 2 års fængsel

tjuvjagare pixlad 2Den svenske anklager Pehr-Ola Pehrsson mente i Lunds Tingsrätt, at have ført bevis for, via den sigtedes brobizz, fotografier fra den sigtedes mobiltelefon, GPS-positioner, beslaglagte trofæer, SMS-trafik samt diverse vudneudsagn, at den sigtede dansker skulle idømmes mindst 2 års fængsel for "grovt jaktbrott" som det hedder på svensk.

Den sigtede danskers forsvarsadvokat Bertil Anderson, mente ikke at krybskytteriet skulle takseres til 2 års fængsel, og mente at hans klient allerede havde afviklet en del af en evt. straf, da han jo blev varetægtfængslet i forlængelse af hans anholdelse.
Forsvarsadvokaten mente ikke at erstatningskravet for de skudte dyr var rimelig, da han mente at der kun kunne blive tale om en kødværdi, og ikke en avlsværdi og trofæværdi, som var taget med i erstatningskravet.
Ligeledes modsatte forsvarsadvokaten sig at gå med til at gods som bla. våben og bil skulle konfiskeres.

Anklageren sagde at han trods mange år som anklager, aldrig har været med til en lignende grov krybskyttesag, og han har heller ikke kunne finde tidligere lignende sager. Han mener derfor at den danske "krybskytte" skal dømmes to års fængsel eller mere, for "grovt jaktbrott".

Der falder dom i krybskyttesagen den 26. juni.

Læs mere HER

Udskriv Email