Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Er du klar til den svenske bukkejagt..?

kan du bruge din buttoloDen 16. august starter bukkejagten i Sverige, og specielt Sydsverige bliver invaderet af danske bukkejægere.
Virker dit bukkekald stadig, og ved du hvordan du skal buge det?

Hvis du vil lære hvordan du bruger dit bukkekald, og måske endnu vigtigere, hvilke lyde du skal/kan bruge » Hvordan råvildtet opfatter disse lyde » Hvor skal man stå eller sidde når man bruger sit bukkekald » Hvordan bruges bukkekaldet når man har kontakt til bukken samt meget mere, har Raavildt.dk skrevet en lang artikel i online-magasinet MIT JAGTBLAD som udkommer den 15. august. Augustnummeret udkommer udover i det sædvanlige online magasin også i en trykt udgave, hvor du i begge udgaver kan læse Raavildt.dk's artikel om bukkekald og hvordan du bruger dette.
LittleSnapperEn forudsætning for at du kan få succes med dit bukkekald, er selvfølgelig at der er brunst, men lige så vigtigt er det at du bruger dit bukkekald rigtigt - specielt hvis du vil blade/kalde ældre bukke til dig.
Et gammelt ordsprog siger øvelse gør mester, hvilket også er gældende her. Benyt derfor perioden fra nu og op til din afrejse til Sverige, med at bruge nogle timer dagligt i den skønne danske natur, og øv dig i at blade/kalde bukke til dig. Du vil opdage at de unge bukke er nemme at få frem. 
Når og hvis du pludselig får bladet/kaldt en ældre buk frem på dit danske revir, som du ikke tidligere har set og derfor ikke anede du havde, er du ved at være klar til den svenske bukkejagt.

Husk at få bragt alt "papir-arbejdet" i orden inden afrejsen, er du i tvivl om hvordan, kan du også læse om dette HER.

Raavildt.dk håber at jagtgudinden Diana er din rejsedeltager i den svenske - KNÆK & BRÆK.

Udskriv Email