Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Tjeklisten til bukkejagten

tjekliste til bukkejagten 2017Tidligt om morgenen den 16. maj er for mange lig med kaos. Alle bukkejægere står meget tidligt op på premiere morgenen, og hvis man først på dette tidspunkt skal finde alle de ting man skal have med på bukkejagten, ja så har man om nogen brug for en "Tjekliste til bukkejagten". 
Raavildt.dk lavet en "Tjekliste til bukkejagten" som du kan skimme igennem, og formentlig ved at støtte sig til listen, kan du undgå at stå på reviret om morgenen, og opdage at man har glemt magasin, myggespray eller noget helt tredie.
Mange af de nævnte ting på listen er selvfølgelig ikke et must for alle bukkejægere, hvorfor man kan skimme listen igennem og evt. markere de ting man vil have med på bukkejagten. og derved sikre at man har medbragt alt det nødendige når man stiger ud af bilen fremme ved reviret.
Du kan klikke på billedet og udskrive tjeklisten.
Knæk & Bræk. 

Udskriv Email