Søg og du skal finde

NYHEDER

Her vil du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt. Raavildt.dk's nyhedsside vil primært omhandle råvildtet i Danmark, men vi holder selvfølgelig også øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Få et godt TILBUD på et Vildt-Kølerum

vildtkølerum

Raavildt.dk har været ude og undersøge markedet, og kan klart anbefale dig at købe et vildt-kølerum som afbilledet ovenfor.
Et vildt-kølerum er ikke bare et kølerum, da det er meget afhængigt af hvilken vildtart og mængden af vildt, som kølerummet skal kunne køle hurtigt ned. Der er nemlig stor forskel på om man kun skal nedkøle 3-4 stykker råvildt, eller 6-8 stykker vildsvin, dåvildt eller kronvildt, som afgiver betydelig mere varme.

Det er derfor vigtigt at du, inden du bestiller dit nye vildt-kølerum, taler med én af firmaets "eksperter" på området, så du får bestilt og leveret præcis det kølerum, som opfylder dit behov for kølekapacitet.
Vildt-kølerummet levers usamlet med isoleret gulv i rustfri stål, og alle kan nemt og hurtigt selv samle bund/gulv, sider og loft.
Hvis du vil vide mere om dit nye vildt-kølerum, skal du blot ringe eller skrive til Kim Lindgren / Raavildt.dk, og vi sætter dig i forbindelse med en "ekspert", som kan sammensætte præcis det vildt-kølerum som opfylder dit behov, og efterfølgende give dig et godt tilbud.

Se nedenfor hvor nemt kølerummet kan samles.

Se BROCHURE MED PRISER nedenfor.
Klik på nedenstående billede, eller KLIK HER
kontaktbog kølerum