Søg og du skal finde

NYHEDER

På Raavildt.dk kan du blive opdateret på de sidste nyheder, omhandlende årstidsbestemte informationer vedr. råvildtet, råvildtforvaltningen og andet som på en eller anden måde kan linkes til råvildt og råvildtjagt i Danmark, ligesom vi selvfølgelig også holder øje med, hvad der sker med råvildtet udenfor Danmarks grænser.
Alt hvad der er skrevet om schweisstræning, praktiske eftersøgninger, anskudssteder m.m., er i privat regi og har intet med Naturstyrelsen eller Schweissregistret at gøre.
Alle tidligere udgivet nyheder, vil du altid kunne læse HER

Bukkekald og brunstjagt

bukkekaldet kopierHvis du her i råvildtets brunstperiode bruger bukkekaldet korrekt, kan du med lidt træning nemt lokke bukken på skudhold.
Men det kræver at du ved hvilke lyde du skal bruge, hvad de forskellige lyde betyder, og ikke mindst hvornår og med hvilke intervaller du skal bruge bukkekaldet.

Der findes flere foskellige bukkekald på markedet i dag, og det er om du bruger Buttolo'en, Bukkekald/Kristoffer Clausen, bukkekald/Klaus Weisskirchen, Hubertus kaldet, Nordic Roe eller det sidste nye skud på stammen Belblatt bukkekald, er underordnet, så længe du behersker bukkekaldets lyde.
Raavildt.dk har derfor lavet en "manual" til dig, hvor du kan læse om hvilke lyde du skal bruge under brunsten, ligesom du får 10 gode råd i forbindelse med brugen af bukkekald.
Du kan se "manualen" ved at klikke på: 
Lær at lokke bukken til dig

Udskriv E-mail